dorukalpinannesii Kızlar xiomi robot süpürge Alicam ama hangi modeli tavsiye edersiniz yüksek emiş gücü ve paspas yaparken halıyı tanımlama özellikleri ekstra olsun istiyorum araştırdım birkaç model ama kullanıp memnun kaldığınız varmı
fatma_6141 dorukalpinannesii roborock qrevo serılerı cok guzel harıta konusunda cok basarılı ıstedıgınız ozellıklerde mevcut bakın bence
eylm1 dorukalpinannesii Xiaomi vacuum mop 2 kullanıyorum üç yıldır. Hala taş gibi maşallah. Her gün 3 4 defa çalıştırıyorum
slnbyrk dorukalpinannesii umarım yaşamazsınız ama haritalandırma sorunu yaşayıp bir yıl boyunca servise gönderdik canımızdan bezdirdiler en son tüketici hakem heyetiyle paramızı alıp bir daha hiçbir ürününü almamaya yemin ettik kesinlikle ürünlerinin arkasında durmuyorlar roborock en iyisi çok memnunuz.
dorukalpinannesii @“_miraninannesi” fiyat olarak pahalı geldi maksimum 15 bine kadar alabilirim ama marka olarak güzelmiş
VahsiKelebek_ Xiaomi vacuum pro mop+ böyle bir şey sanırım iki yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Ama arkadaşım geçen benimkini sormuş 30 bin demişler inşallah nette de öyle değildir. Uygunsa bütçenize bakın kesinlikle harika