Feri
[bilinmeyen] canım biliyorum seni de sıkıyor bu durum ama önce sen sakin olmaya çalış seni istiyor sevgini ve sakinliği ara ara olabiliyor öyle benim kız da yapıyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum sıkılıyorum ama sakin olmak gerek hemen anlıyorlar atak dönemi olabilir.
Feri
[bilinmeyen] Allah yardımcın olsun gerçekten zor olur iki bebekle ama ikiz bile benzemiyor birbirine bazen bırakıyorum ben biraz bağır diyorum sonra alıyorum kucağıma susuyor biraz da artık ağlayınca ne yaptığımızı biliyorlar öğrenme evresindeler bizi parmaklarında oynatıyor bıdıklar :) geçecek desem bilemem anne olduk ama hala öğreniyoruz işte
Duam
[bilinmeyen] konuş ve oynatmayi denedinmi dikatıni çekecek seyler yap
Duam
[bilinmeyen] cnm illa ses çıkarması gerekmez kendini oturt yere yere vurarak veya oyuncgyla geliyo yaparak güldürmeye çalıs çıngıraklı şeyleri daha çok seviyolar
Feri
[bilinmeyen] benim kızım poşet pet şişe eşofman ipi perde gibi şeylerle oynamayı çok seviyor bazen oyuncaklarına bakmıyor biten ıslak mendil poşetlerini veriyorum silikon mutfak spatulasını veriyorum renkli poşetleri yazısını ters çevirip hafif şişirip veriyorum çok ilgisini çekiyor çok güzel oyalanıyor bazen oyuncaklar yetmiyor ilgilerini çekmiyor. Bide tek tek verin eline oyuncakları birini görsün oynasın ilgilensin. Şişenin içine pirinç nohut gibi şeyler koyabilirsin ses çıkarıyor dikkatini çekiyor. Bide diş çıkarıyor olabilir belki ondan da huzursuz olur
Beren46
[bilinmeyen] vlla aynıyız bugun sesimi yukselttım agladı ıcımden aldı 5 ay5 gunluguz kucagı istemiyo memede istemiyo sasrdım npacgımı gunduz uyku yok :(