Engineermomm Birdunyabircennetannesi öyle ama içerikleri ve etki alanları farklı şimdi sağlık bakanlığı ile görüştüm onay almadan veremezler diyor
Engineermomm Birdunyabircennetannesi aynen bizim durum da bu birinde safra kesesi birinde bağırsaklara etki ediyor tamam da benim problemim bağırsaklarda şikayet edeceğim
Birdunyabircennetannesi Engineermomm Yani şikayet etseniz bir şey çıkacağını sanmıyorum Bu yasal hakkı olmasa değiştirmesine izin vermez sağlık bakanlığı Böyle düşünün 🤷 Aslında hiçbir fark yok ama siz var sanıyorsunuz diyeyim ben Çünkü dediğim gibi etken maddeleri içerikleri aynı Aynı olmayan bir ilacı hiçbir eczane değiştiremez Anca nakit verir öyle değiştirir ama sistemde aynı olmayan bir ilacı veremiyor buna izin vermiyor sistem
Engineermomm Birdunyabircennetannesi hakları varmış ama sormadan onay almadan ve ki elinde olup da vermiyorsa bu ticarete gidiyor diye bunun hakkında soruşturma yapacaklar
Engineermomm Birdunyabircennetannesi öyle olsa bile yine de başvuru yaptım elinde varken neden vermediğini, doktorun bu ilacı özellikle yazdığını ve onayım neden alınmadığını bildirdim gerekirse avukata da veririm sistem komple yanlış diyelim o zaman
yagmurkokusu_ Benimde en nefret ettiğin muadil ilaçtır geçen doktorum bana bu antibiyotiği yazmış baktım başka bir antibiyotik veriyor reçetemi alıp çıktım 2 ötedeki eczaneden yazdıklarını aldım ve bana sormadan poşetleyecekti farkettim dikkat ediyorum bu konuda
Engineermomm yagmurkokusu_ ben de gidip söyledim hangi hakla başka ilacı veriyorsunuz dedim bana sormadan ses çıkarmadılar bence bu konuda kesinlikle nir şey yapılması lazım en azından sorulması lazım
yavruaslanlar Engineermomm teknisyenim sistem izin vermese muadilll veremeyiz zaten içerik aynı firmalar farklı oluyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ben çalıştığımda soruyordum muadiliii diye istiyen de oluyordu istemeyende