Aysu2626 Kızlar selam 14 günlük bebeğim vR eskişehrde yaşıyorum acıbademde doğum yaptım şmdi de sünnet yaptrmak istiyorum szce neresi iyi ve hijyenik ve de ne fiyatlarda bilen yardmcı olablr mi
My1905 Aysu2626 ben 25 günlükken yaptırdım Eskişehir şehir hastanesi çocuk cerrahi Aziz Serhat Baykara yaptı diğer hekimler 6. Aydan sonra yapıyor randevu alıp gidin bence çok memnun kalırsınız
Busrapoyraz Aysu2626 yunusemre devlet hastanesinde genel cerrah salih metin aycı yaptı oğlumu lokal anesteziyle ve memnun kaldik
frigyalikibele Aysu2626 vişnelik ümit hastanesinde çocuk cerrahi cengiz koçyiğit. 2 haftalıkken lokal anestezi.ile yaptırdık. Yapışma olmadı. Bebek de çok ağlamadı . Memnun kaldık 3 buçuk ay önce 900 liraydı
Marilyn Selam. Acıbadem de abdullah özel var. Doğumu orada yapınca fiyatı çok düşürüyorlar sünnette. Abdullah bey harikadır.
Marilyn Aysu2626 bize de 1400 ama hastaneden çıkmadan yaptirirsaniz 900 dediler. Hemen yaptırdık. Birde mehmet rafi özer var çocuk doktoru abdullah bey onun muayenehanesinde 1000 tl ye yapiyormus.