basak1336 Merhaba kızlar memem ağrıyor mastit değil daha önce mastit oldum onun ağrısını acısını biliyorum 😏 böyle dokunamıyorum ağrı var emzirirkende canım acıyor sertlik de yok başına gelen oldu mu
byrmm Süt düğümü olablilir sağım yapmayı dene canım birde bol emzir. Geçmezse soğuk yada sıcak kompres dene.
basak1336 byrmm ay bilmiyorum ki canım doğum yaptıktan sonra mastit olmuştum onda memem çok sertti ama şu an öyle değil bebeğimi emzirdiğimde içim gidiyor resmen elleyemiyorumda 🥹
aysegulan basak1336 ben de sizin gibiyim şişlik yok ama emzirene kadar dudaklarımı ısırıyorum acıdan. Koltukaltımdan damar çekiliyor sanki. Doktora gittim elle muayene etti bir şey yok ultrason çek dedi çekemedim bebek durmuyor diye. Siz ne yaptınız acaba?
basak1336 aysegulan benim bi süre sonra geçti canım öyle zaman zaman dediğin gibi koltuk altımda anlık yanma oluyor çekiliyor gibi ama eski acı yok şükür. Umarım seninde geçer kaç aylık bebeğin
aysegulan basak1336 bebeğim kırk günlük oldu. Ağrım da bazen çok şiddetleniyor bazen de normal düzeyde oluyor ve umarım benim de geçer bir an önce