gokcemevaa valla daha bebeğiniz küçük testler pek net çıkmayabiliyor iş annede bitiyor deneme yanılma zor ama şöyle yapabilirsiniz başta alerjik çoğu gıdayı kesebilirsiniz mesela süt ve süt ürünleri susam kuruyemiş yumurta domates çilek kivi balık vs gibi sınırlı beslenip kan kızarıklık vs durduğunda teker teker açabilirsiniz. Ben öyle yaptım 8 ay diyet yaptım şuan oğlum 10 aylık şükür oda 1 aydır yiyebiliyor onun diyetini de açtım. Ama hala susam, tahin, balık, kuruyemiş(ceviz hariç) yemedik ne ben ne o 1 yaşı bekliyorum. He bide hemen geçmesini beklemeyin mesela bizim bağırsak tepkiliydi kaka da kan ve mukus vardı kanın düzelmesi 3 haftayı buldu sıkı diyet yapmama rağmen mukus 7. Ayda bitti mukusun bitmesini beklemeyin zaten pek o tamamen alerjisi bitince bitti bizim. Yani bide ne yiyorsanız günlük tutun neye alerjisi olduğunu ne zaman tepki verdiğini anlarsınız bu şekilde ama benden tavsiye başta çok dikkat edin ki hemen düzelsin süreç uzamasın sürekli alerjen gıdayı vermek daha zorlaştırır biraz kendisini toparlamasını sağlayın sonra açarsınız bizim eser miktarda bile kan geliyordu aynı bantta üretilmiştir ürünlerinde bile siz düşünün ama geçti çok şükür o yüzden çok dikkat edin derim ben cilttede problem olduğuna göre yumurta da olabilir ben ilk 2 ay yumurta tavuk falanda tüketmemiştim emin olmak için