esratr1 Kızlar bebeklerinize ara öğünü ne zaman hangi saatte veriyorsunuz ve ne veriyorsunuz ben öğlen çorba yediriyorum ikindinde 3.30 gibi ara öğün meyveli muhallebi tarzi veriyorum fakat bu sefer akşam yemeğini yemiyor üzülüyorum siz nasıl yapıyorsunuz bu durumu lütfen yardımcı olur musunuz ?
Irmakprensesinannesi esratr1 bebeğiniz ayı önemli bu durumda zatn ilk 1 yıl zatn çok ara öğün vermenize Grek nrmlde ben kendi kızımda doktorumun önerisiyle öyle uygulanmıştır 1 yaş sonra si 3 ana 1 ara ogundu şuanda 3.5 yaşında 3 ana 2 ara öğün bazn 3 ana 1 qra öğün yer değişiyor Sabah 7-8 kalkış 9 khvlti 12:00-13:00 qrasi öğlen yemeği 15:30-16:00 qra öğün 18:30-19:30 akşam yemeği Bazn osterse 20:30 gibi bir tane meyve 21:00-21:30 ara si da gece uykusu 1.5 yaşından bri genlde bu skldeydi öğlen uykusuda 13:00 -14:30 arasiydi o oylarda öğlen uykusuda hala okulda yok ama ewde öğlen uyr 1 saat olsa düzeni siz oluşturcsksiniz bude çocuğa bağlı sabh en geç 8 de kalkmalı ki öğütleri ni dengeleyebilin ama bunu bebekligin ilk yılı yapmak biraz zor olablir
456PlayerEsra esratr1 gayet uygun bi saat ayrıca ara öğün verdiğin saatte iyi neden yemiyor acaba kilosu felan iyi mi mama anne sütü başka bişey alıyor mu
456PlayerEsra esratr1 benimki 7 aylık ben arada bi ek gıda veriyorum bazen hiç vermiyorum. Sizin de çok erken daha çocuğun midesine bu kadar yüklenmeyin sonra gıda reddi başlar yada çoklu gıda alerjisi biraz akışına bırakın. Bende 1 1,5 yaşında çocuk sandım 😃
Mnli esratr1 fazla o zaman 8 aylıkken ara öğün ya küçük meyve ya da hurma kuru kayısı gibi bişey veriyorduk ara öğün olarak biz dr öyle demişti
Irmakprensesinannesi esratr1 ara öğün genelde meyve bzn avakadolu meyveli ballı puding yaparım yer hafif geçer gnlde
Beyzaveduru 8 aylık bebek zaten günün çoğunu uyursak ve emerek geçirir. Anne sütü de alıyor. Öğünler 9.ayda başlıyor zaten. Verdikleriniz yeterlidir diye düşünüyorum. Her gün meyveli muhallebi gibi şeyler vermeyin farklı tatlar denesin sonra herşeyi seçiyorlar 🥲
esratr1 Beyzaveduru öğünlerini veriyorum zaten kahvaltı öğlen çorba biz ek gıdaya biraz erken başladık o yüzden öğünlere geçtik
rana0234 Benimki hiç birşey yemiyor,ek gıda görünce ağlamaya başlıyor,kafayı yiyecem yemin ederim,bu bebek neden böyle,su ve yoğurt dışında asla ağzını açmıyor hiç bir şeye🤦🏻♀️😭