user12345 Birannnecik ben kullanmadım ama bu muydu tam hatırlamıyorum Ama içeriğinde anestezik madde var ise dr önermiyor tetagil öneriyorlar genelde
gulayyyyy Birannnecik dentigel de temiz içerikli Nurse harveysin ben bazen kullandım geceleri yani benim bildiğim araştırdığım temiz içerikli içinde lidokain yok bitkisel
artikbiranneyim Birannnecik ben aldım ama hiçbir işe yaramıyor bence şöyle kendiniz damağınıza sürün bildiğiniz diş macunu gibi hiçbir etkisi yok. Osadent aldık yurtdısından mesela onu sürdğm damağıma anında uyuştu, diğerleri hiçbir işe yaramadı bebeğim sadece bununla rahatlıyor
TerazivedevrN Kullanıyorum , ayrıca Tetagil de kullanıyorum. Tetagil gece yatmadan , gündüz huysuzlandığında ise dentigel kullanıyorum . Yani Tetagil kadar etki ettiğini söyleyemem bence ama yinede işe yarıyor
TerazivedevrN pyrzaslnnn47 elimi yıkayıp soğutup parmağıma sürüyorum onu hafif kaşır gibi yapıp sürtüyorum damağına veya silikon parmak için olan aparatlar var fırça şeklinde onunla uyguluyorum . Kriz anlarında kullandığım için gün içinde 1 /2 kez falan uyguladım ben . Kaç saatte verilir bilgim yok
TerazivedevrN pyrzaslnnn47 Tetagil de direkt ağzına döküp yine aynı şekilde damağına masaj yaparak veriyorum