Eylulzeynep8 Kuru ciltli beyaz tenliyim bir türlü kendime uygun fondöten bulamadım ya çok kuru yada koyu geliyor Sizin kullanip memnun olduğunuz fondöten varmi özelikle kuru ciltliler
Burcinblgl Eylulzeynep8 cildinizi önceden nemlendiririn benimde cildim kuru en güzelini de alsam hep pütürlü durdu son zamanlarda bioderma nemlendirici sürüyorum sonra fondöten ama cildiniz güzelse çok kapatıcılık aramıyorsanız bb krem veya cc kullanabilirsiniz
Eylulzeynep8 Burcinblgl cildim güzel de renk eşitsizliği var. Bende her türlü nemlendirici kullanıyorum ama yok hep kuru, su içmiyorum pek ondan galiba
senabenb Physcians formula kullanıyorum elim sürekli ona gidiyor, mac fondotenim de var kokusunu sevemedim bi türlü. Note un da concelear ı çok güzel 🐣🐣
Burcinblgl Eylulzeynep8 evet suyun da etkisi olur bol bol su için bence renk eşitsizliğinide bb ya da cc kapatır missha nın güneş kremi var hem kapatıcılığı var hemde cildi aydınlatıyor ona da bi bakabilirsiniz
Eylulzeynep8 beyazzkuguu aslında onu kullandım hem kuru hemde koyu geldi bana onun dışında güzeldi gerçekten
beyazzkuguu Eylulzeynep8 ben altına güzelce nemlendiriyorum sorun yaşamadım cilt yapısı ile alakalıdır belkide 🥰