Pinardgn-22 size gercketen ceza gelse mesaj olarak gekir. Kaldi ki hemen aninda mesaj gelmez. İlk olarak yasakli siteye girdiginiz tespit edilir dosya acilir mesaj geli ardindan evinize tebligat gelir ceza yediğinize dair. Yani mantiksal olarak dusunursek boyle ilerlemesi lazim. Bu tarz konularda insanlar duyumamasini istedigi icin mecbur biraktiriyolar. 2 sene once fekan da benim basima boyle bisi gekdi. Yani boyle degil aksinda benim abime benim borcum olduguns dair mesaj gidiyo. Tc kimligime kadar yazilmis ama yildiz koymuslar orta sayilara. Evkenmeden onceki kizlik soyadim yaziyo bide ki ben evliyim 3 senedir. 3 bin tl kadar odeme yapmassam 30 40 bin tl arasidna oars odicekmisim oyle yaziyodu. Komsumuz polis kna da osrduk inanmayin dedi avukata sordum o da inanmayin dedi. Ki zaten benim adima hic birseyim yoktu bir tek kendi kullandigim tekefon numaram vardi adima baska hic bisey yoktu ki banka hesabini bile yeni acmistim. Mesaj da oarantez icinde tck yaziyodu onu yazdim googleye bi bakarim ki tck ya gore isledigim suç fuhus mus😂😂😂 yaw fuhus ne alaka ben ne alaka o saman hamileyim karnim burnumda oglumun odasi gelmisti onla ugrasiyoduk bide😂 o tck yi ogrenince heh dedim tamam anlasildi kesin dolandirici😂 ogrenmeden oncesjndede e devletten bakiyorum hic bi dosya yok. Alkahtan o tck ya baktim da anladik durumun sacmaligini 😂 bu tarz ozel konulardan yola ciksrak dolandirmaya calisiyolar maalesef. Cunku konu cok normal bi konu degil i yüzden ödemeye mecbur biraktiriyolar tabi kanan olursa