berivan2709 Merhaba kızlar benim bebiş bir aylık anne sütü almadı hipp mama kullanıyordum ama 3 4 gündür baya ishal ve kusma oldu mamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum mama önerisi olan var mıdır sma nasıl bir mama mama değiştirmeli miyim acillll
aysyvzz berivan2709 ben de 3-4 gündür tek ya da iki öğün hipp veriyordum ama bugün mamadan sonra fışkırarak kustu değiştirsem mi diye düşünüyorum sizde başka yan etki oldu mu
berivan2709 aysyvzz benim bebek 1 aylık yaklaşık 15 gündür mama veriyorum hipp en iyisi dediler aldım ama bebek bu 3 5 gündür aşırı ishal ve ishalde artış oldu bende mamaya bağladım ve kusma da başladı şu an mama araştırıyorum sma öneriliyor değiştireceğim
berivan2709 tanta hayır tarihlerini kontrol ettim hastaneye gittik doktor bağırsak düzenleyici falan veremem dedi daha küçük olduğu için bende mamaya bağladım yani
msg_ Bende ilk başta hipp almıştım sonrasında çok gaz yaptığını düşündüğüm için golden goat aldım şu anda onu kullanıyorum, memnunum
tanta berivan2709 tarih dışında mesela ben bir kere fark etmeden güneşte bırakmıştım hemen bozulmuştu kustu bebeğim
msg_ berivan2709 benim bebeğimde çok çok gazlı bi bebek ama diğerinden daha memnun kaldım golden goattan bilmiyorum