tako Kızlar merhaba benim bebeğim 2 ay bir haftalık evolvıa mama kullanıyordum aşırı gaz yaptı içerken reddediyor dün Sma comforta geçtim kaka sayısı da arttı sabah karnına elimi koydum kıpırdamalar var endişeliyim yaşayan var mı
balkan77 tako Evolvia mama bende kullandım geçen hafta bıraktım çocuğun bağırsaklarının içine etti hala düzelmedi oğlum kabız ve gaz yaptı aptamil kullanıyorum kakası düzeldi gibi biraz kaka sayısı da arttı doktor bana normal olduğunu söylemişti dün kontrolümüz vardı
hilaluyar74_ tako sma comfort kullaniyorum gazli kolik bebekler için kakasini yapabiliyorsa iyi gelmiştir
aeyc1 tako canım benimde bebeğimin karnından sesler geliyodu o sindirimden olabilir bence hipp combiotic denedinmi biz doğduğundan beri onu veriyoruz doktor tavsiye etmişti en az gaz yapan mama diye
huma216_ balkan77 canım bende basta aptamil kullanıyordum ama sma aldım geçince yapıyordu şimdi kakasını yapamaz oldu aptamil gazlı ama geçmeye çalışan galiba kakasını yapmıyor çocuğum 1 haftadır lavma ve fitil yapıldı öyle yapti
balkan77 tako duyuyorum bağırsak seslerini ama dediğim gibi ben gaz ilacı kullanıyorum sonra mama veriyorum bence normal olabilir sürekli devam etmiyorsa
hilaluyar74_ tako benimki her gun yapmiyor bazen gun aşırı bazen de iki günde bir yapiyor doktorumuz mama içen bebeklerde normal kabızlık yaşanılan bişey demişti