gunesto Arkadaşlar bu yıl tayinciyiz eleye eleye iki şehir kaldı. Sivas ve Samsun’da yaşayan arkadaşlardan şehirler hakkında bilgi alabilir miyim
gmzsgnc gunesto Sivas güzel ama kışın aşırı soğuk yazın aşırı sıcak oluyor şehir merkezinde çok fazla gezecek yer yok küçük bir şehir heryere on dakika da ulaşabilirsiniz ilçelerinde gezecek güzel yerler var onun dışında insanları iyidir sakin bir şehir
CuteBadesMama gunesto instagramda “muratsomuncu” hesabının paylaşımlarına bakın, Samsun’u tanıtıyor. Sivas küçük bir şehir. Samsun’da her imkan var, görev sürenizi bile uzatmak isteyeceğinize eminim.
syavuz sivası bilmem ama çok şehir gezdim hiçbiri samsunum gibi değil, havası güzel, suyu güzel, ulaşım kolay ferah bi şehir bana kalırsa
gunesto Sermec27 peki Samsun’da sosyal aktivite avm , çocuğum 4 yaşında onun için etkinlik olan yerler var mı. Pazarı yiyeceğe ulaşılabilir mi. Çünkü Şırnak’tan geleceğiz burada genel olarak yiyeceklere hasret kaldık 🤣 Atakum tercih edeceğiz eğer aklımıza yatarsa
elbay53 gunesto Atakum zaten en güzel yeri Samsun’un.cocuk için de çok güzel olur..yazın denız..mıs…sosyal aktıvıte olarak da zengın
Sermec27 gunesto Evet var Atakum özellikle bayağı gelişmiş bir yer yani avm’si sahili oyun yerleri oyun alanları vesaire çok fazla var 🥰
aselkussum gunesto samsun hakkında bilgim yok ama 4 sene sivasta yaşadım baya soğuk oluyo öncelikle yaz bı ay geliyo ve hemen bitiyo küçük bı şehir heryere ulaşım çok kolay ama çok fazla gezecek aktivite alanı vs yok. İnsanı iyi ben sevmiştim.Kiralar pahalı çünkü çok fazla ev yok ve depremden sonra çevre illerden çok fazla göç aldığı için kiralar iyice artmıştı biz gelmeden hemen once.orda yaşamayı da sevmiştim ama gidip görmediğim halde samsun derim sanırım.
iremyy gunesto Sivas benim Samsun eşimin memleketi. İkisinden birisi olacaksa eğer Samsun derim. Daha gelişmiş, sosyal aktivitesi daha çok, denizi var. Daha imkanlı. Sivas küçük yer, çok soğuk oluyor, aktivite falan hak getire.
incimtanem Ben sivaslıyım ve şuan tayin sebebiyle samsundayız. Eğer memur iseniz sivas tam memur şehri birikim yaparsanız şehir küçük heryer avuç içi kadar iş ev arası en fazla 20 dk olur çok bir ucundan bir ucu zaten 40 dk sivasın biz çok memnunduk. Yemek olarak doğu kültürü var uygun fiyata yersiniz. Şuan samsunda bir yemek yeme yeri bulamıyoruz asla damak tadımıza uymadı sadece fast food var bize uyan.Pidesini sevmedik kuru geldi. Sivasın etli ekmeği ve sivas köftesinden sonra burası bizi aç bıraktı. İllaki sevenleri vardır ama bize uymadı tekrar tayin düşünüyoruz 1-2 yıla. Hakkınızda hayırlısı