curlysister rroselightt neredeyse 2 aylıktan beri farklı yerlerde kalıyoruz bebeğimin alışması lazımdı biz çok gezen bir aileyiz hatta yeni 1 haftalık tatilden döndük ve 9 aylık olacak 🥹 tavsiyem düzene devam edin ayrı odanız olsun ve mümkün oldukça korkmayın onlar bizim hayatımıza dahil olmaya geldiler ❣️
goldengate rroselightt uzun sureligine gidiyorsun bir odayi sana versinler yada bir odanin kosesini,esyalarini yatagini oraya yap Evdekilerde bebegin uyku saatine gore hareket etsin
cudana Ay ben 1 gün kalmak istemiyorum 10 gün çok :/ 2 saat mesafedeler 1 gün kalıp döneceğiz onda da oda verecekler akşam 20.30’da uyutacağım ben yine. Umarım yabancılamaz ilk kez farklı eve yatılı gideceğiz biz de
rroselightt cudana 6-7 saatlik mesafe olunca çok nadiren görüşebiliyoruz, anca bayramdan bayrama. En son 2 haftalık gördüler torunlarını öyle düşünün. O yüzden çok kalmak istedik bakalım inşallah siz de biz de sorun yaşamayız
hfshmzhnzl rroselightt her bebek aynı değil bazıları daha çok eğlenir bazıları yemeden içmeden bile kesilir. İnşaAllah sizde güzel geçer
tineanigra rroselightt ilk 1 2 gün zorlar yerini yadırgar kalabalık belki biraz huzursuz eder ama alışır
Eylul301023 rroselightt bir iki gün yerini yadirgar sonra düzelir benim oğlum yatağını arıyor her yerde park yatak var annemlerde kayinvalidemlerde bir yere giderken de almadan gidemiyoruz 😂😂😂
rroselightt Eylul301023 İnşallah bizimki yatağını aramaz ya, 90×190 yer yatağında yatıyor götüremeyiz 😂
Eylul301023 rroselightt ahahahah o zaman sıkıntı yok 1 gün sonra alisiyolar ilk günden sonrasi rahat belki o gün geç uyur 😂