Memelerinden çok çekmiş birisi olarak söylüyorum keşke elimden gelse tüm bu sorunları çelen kadınlara yardım etsem psikolojim bozulma derecesine geldim çünkü. Canım şimdi hemem sıcak bi duşa gir memeni ov güzel yumuşat duştan çıkınca bebeğini ters emzir ki meme iyce boşalsın küçük boşatmauacaksa önce elle sağım yap daha sonra bebeğine ver ben makina kullanması taraftarı değilim masitite ve memenin aşırı dolmasına sebep oluyor ama her bünyede farklı olabilir. Memen boşaldıktan sonra kaynamış soğumuş yarım çay bardağı suyun içine bir çay kaşığı karbonat at temiz bir bezle yada pamukla sil memelerin aç 15 dakika havalansın. Eğer memelerim boşalmıyor tıkanıklık varsa ingiliz tuzu yada epsom tuzu olarak geçiyor aktarlarda var onu al kaseye kaynamış suyu koy içine bir tatlı kaşığı epsom tuzunu at erisin memeni yakmayacak sıcaklığa geldiğinde üzerine eğil memeni sok 10 dakika o kanalları açar memeni yıka o uygulamadan sonra yüne emzir iyice geçer Allahın izniyle. Eğer ateş titremen varsa mutlaka doktora git çünkü antibiyotik gerekebilir 🤍