Miray2024 Daha önce sadece nıznızlanıp geri uyurdu. 2 haftadır içli içli bağırarak ağlıyor. Bu dönemde böyle mi oluyor. Sizin bebeklerinizde de oldu mu?
momas Miray2024 yok ben anladım 5-6-7-8-10-15. Ay hepsi aynı. Büyüse de değişmiyor. 7. Aydan sesleniyorum aynııı şekilde ağlıyor uyumuyor uykuya dönmüyor bunu bi çözümü yok muuuu?
aysebb Miray2024 14. ayda atak var ondan kaynaklı olabilir. Diş dışında aklıma gelen birde 2 uyku yapıyorsa teke geçmek istiyor olabilir gündüz yeterli uyumuyor olabilir
Miray2024 momas ya bizim bu aya kadar genel olarak güzeldi geceleri arada mızmızlandı geri uyurdu ama şu an kabus gibi bir şey yaşıyoruz. Çocuk büyütmek zor işmiş. Allah yardımcımız olsun inşallah
Miray2024 aysebb gündüz tek uyku uyuyor. Gece 11 den 12 sen önce uyumuyor. Uyutmaya çalışırken de inatla uyumuyor ağlıyor kaçıyor falan. Huyu suyu çok değişti
gul1616 Miray2024 merhaba aynı durumu bi kaç gündür yaşıyoruz çok yoruldum gerçekten .. düzelme oldu mu ? Düzeldiyse ne kadar sürdü ?
Miray2024 gul1616 maalesef düzelmedi. Gündüz uyurken sıkıntı yok ama gece sabaha kadar ağlıyor bağıra bağıra.