Tortilla_ Mardin Batman Tunceli Bitlis Siirt Şırnak Kızlar bu yerler hakkında okul, lojman ve sosyal hayat hakkında bilgisi olan var mı? Uzman Çavuş doğu tayini bu arada
_YanakReisinAnnesii Tortilla_ Şırnak’ta merkez de 3 yıl kaldık. Eşim çakırsöğütte timde görev yapıyordu ve görevleri çok yoğundu. Daha bi görevdeyken dönüşte tekrar görev haberiyle geliyordu bana tam çıldırmalık 😂2 yerde lojman vardı birisi eski baya dökülen cinstenmiş öyle duymuştum,diğeri gayet güzeldi yeni. Biz geleli 3 yıl olacak şuan son durum ne bilmiyorum ama 3 yıl önce ki imkan kısıtlılığıyla bile başkaydı. Özlüyoruz açıkçası 🥹batıda ki büyük şehirlere göre tabiki imkanlar biraz kısıtlı ama hiçbirşey de yok değil. Cizre de ufak bir avm si var ve genelde bir ihtiyaç vs olduğunda merkez de bulamazsak eğer Cizre’ye gidiyorduk. Okul konusunda bilgim yok çünkü bebeğim 1 yaşındayken ayrıldık ordan. Hastane konusun da da en son biz gelirken kadın doğum ve çocuk hastanesi yeni açılıyordu şuan ne durumdadır yaşayan arkadaşlardan güncel bilgi alırsınız umarım.