larisa13 Köfte patates, fırında sebzeli tavuk, pilav, mercimek çorbası, makarna salatası, salata … Yanına ne ekleyebilirim meze veya ana yemekte olabilir… Menü iyi mi sizce basit kaçar mı???
Premseskolar larisa13 pilavn oldugu yerde makarna salatasını iptal et bnce dha hafif bise ekle havuc tarator iste kereviz salatası tarzı
Mircet larisa13 bence yeterli canım ya iftarda herkes tıkanıyor hem ziyan olmaz biber turşusu tarzında bisey ekleyebilirsin en fazla
larisa13 beyzzsenturkk_ bu arada şey diye düşündüm tavuk pilavı herkesin tabağına koyup geriye kalanları sofraya bırakacağım self servis gibi herkes istediğini alsın diye
beyzzsenturkk_ larisa13 eğer fırında sebzeli tavukta kararlı değilseniz sultan kebabı önerebilirim 1 tanesi bile çok çok doyurucu oluyor. menünüzde salata agırlıklı gitmişsiniz bi pilav gördüm mideyi tutacak gerçi biz bi çorbayla bile doyuyoruz ama mesela böyle hamurişli yufkalı bişeyin yanına belki köfte daha mantıklı olabilir en kötü köfteli çorba yapıyorlar ben denemedim ama çok kez yedim damak tadınıza uyarsa köfteyi de değerlendirmiş olursunuz bu arada böyle tavuklu seylerin yanına ben cacığı çok yakıştırıyorum iftarda da serin serin güzel gidiyor dereotlu mis gibi olurr🤌🏻
Deletedmom192 larisa13 makarna pılavda bıraz uyumsuz gıbı makarna salatası yerıne kerevız salatası olabılır . Mor lahana salatası olabılır ypgurtlu ya da mas fasulyesı yapıyorum ben guzel oluyor olabılır.
Aaayyssee larisa13 hem köfte hem tavuk tuhaf olmuş biri sulu biri ana yemek olabilir makarna salatası da iftara olmaz bence daha hafif güzel mezeelr olabilir
Sogukbaklava larisa13 Bence köfte patates yapmayın. Kürdan kebabı islim kebabı herkes farklı bisey diyo 😂 tam davet yemeği. İç pilav yapabilirsiniz kuş üzümlü. Yanına yoğurtlu mezeler ve börek. Daha şık bi menü olur
selambengeldim larisa13 köfte patatesi çıkarırdım yerinizde olsam hem et hem tavuk olmamış gibi bir de köfte çabuk soğuyan ve soğuyunca bi şeye benzemeyen bir yemek maalesef Makarna salatasını da çıkarırdım Yerinizde olsam menüm şu olurdu Mercimek çorbası Fırında sebzeli tavuk Pilav Patates püresi Havuç tarator ve salata
larisa13 selambengeldim aslında bende bunu düşünmüştüm başta sonra az gibi geldi ne eklenebilir bunlara
Gulsennn1 larisa13 islim kebabı tavuklu erişte salatası yoğurt mayonezli mercimek çorba pilav salata kuru dolma ve sarma yapmıştım
herseySeninleguzel11 larisa13 Köfte patates yada fırında tavuk ikisinden birini seçin ikisi olmaz. Makarna salatası pilav varken yenmez onu da çıkarın. Havuç tarator yapabilirsiniz meze. Düzenleyeyim 😄 Mercimek çorbası Fırında köfte patates (İzmir köfte olarak yapabilirsiniz) Pirinç pilavı Mevsim salata Havuç tarator Patlican kirmizi biber kozleyip salata yapabilirsiniz. Dilerseniz ortaya börek olabilir
larisa13 herseySeninleguzel11 yeşik me herseySeninleguzel11 yeşil mercimek böreği ve cacıkta eklersem güzel olur gibi sizce , teşekkür ederim bunları yapacağım🌸
Minnakordek larisa13 ben kalabalık çağırdım kendi menüm pilav çöp şiş salata çorba turşu karnabahar yoğurtlu birde revani var yeter 😂
selambengeldim larisa13 isterseniz ortaya sarma veya börek ekleyin ama fazla olur. Benimde yarın davetim var menüm benzer Tarhana çorbası Kavurma Pilav Patates püresi Havuç tarator ve salata Servis tabağına pilav kavurma patates püresi koyunca tabak dolu dolu oluyor zaten
larisa13 selambengeldim ellerinize sağlık şimdidençorba ve ana yemekleri kendi tabaklarına koyup kalanı self servis yapacağım isteyen istediğini alsın diye