Tombikdonerartikcokpahali Kızlar çok zor durumda şuan stresten dolayı ben yazmak istedim bu konuları pek bilmiyorum bende spiral var zaten de. Malum durumdan 2 saat sonra Ella hapı içmiş hamile kalma durumu olur mu etki eder mi acil bir cevap teşekkürler şimdiden
tomrissmom Tombikdonerartikcokpahali ay hiç stres yapmasın stresle insanın reglsi gelmiyor daha çok stres oluyor insan sonra ama hiç bir şeyin %100 koruması yok tabi spiralin bile ona göre düşünsün :)
Tatlican Tombikdonerartikcokpahali Ben kızım kücükken 2 sefer kullandım ve 1 saat içinde içtim hapı Bebek olmadı Bayanda erken içmiş yüzde yüz olmaz denilmiyor zaten ama büyük ihtimal olmaz
selambengeldim Tombikdonerartikcokpahali ertesi gün içmiştim gebelik oluşmadı. 13 gün adetim gecikmişti. Adet gecikmesi yapabiliyor arkadaşınıza söyleyin 😁
Esraesra08 Tombikdonerartikcokpahali adeti en son ne zaman olmuş atıyorum 1 hafta önce bitti diyelim ilişkiye girdi ilacı içti ertesi gün etki etmiyor hamile kalma olasılığı yüksek
Esraesra08 Tombikdonerartikcokpahali o zaman riskli hap işe yaramaz o hapın özelliği kanla dışarıya atması zaten adet oluyosun o şekilde benim başıma gelmişti ordan biliyorum umarım kalmaz