Beysat94 BrcnBlgn yani çok hareketli elleri kolları durmuyor bi şeyi almak için kendini yere atıyor resmen desteksiz oturamıyor yavaş yavaş oturtmaya başladım zaten
Beysat94 Papatyam1703 yani normal demek ki canım bana göre de kilosu normal gibi ama hemşire nin dediklerine ister istemez üzülüyo insan
Ebrarsuu Beysat94 aynen canım onlar sağlıklı olsunda kilo problem değil hic sıkma canını alirda verirde bebisler o kiloları 😍😍
Isil26 Beysat94 surekli emzirmeye calis 6 ay bile olsa %90 anne sutu almasi gerekecek sen de hep saglikli beslen seni emerken son sutu aldigina emin ol o da gogsunu tamamen bosalttoginda anlasiliyormus benim 3 aylik daha ama duyduklarimi paylasmak istedim
3prensannesi67 Beysat94 muzun tam ortasındaki siyah olan kısmını kaşıkla kaldırarak alın. Kabız yapan yeri orasıdır. Doktor bilgisidir
Elifss [silindi] mrb bu dedikelrimizi hep uyguluyorum bi ara idare ederdi fakat son 3 aydir değdiği huyu tamamen kendi keyfi olmadan asla agzina bisey almıyor benmde psikoljik bozuldu artik ağlamak geliyor içinden her seferinde yemeye oturunca napcam blmyorum
Kahverengi4 Beysat94 canım her ay rahat 1 kg alan bebeğim bu ay sadece 45gr almış. Diş çıkarma döneminde oluyormuş böyle şeyler internetten bakabilirsin alt sınır kilo 5500.