bernass kızlar merhaba eşimin görev yeri Uludere Andaç köyü çıktı nasıl oralar tayinciler varmı ?Uludere olarak baktığımda kiralık daire vs hiçbirşeye ulaşamadım
Nacafa bernass o bilge için asla internet üzerinden bir şey bulamazsınız. Eşinizin önceden gidip ayarlaması lazım ve pek fazla kiralik yok
yldrm12 bernass eşim şuan uyuyor uyanınca ona sorayım bölgeyi avucunun içi gibi biliyor bizde şenobadan geldik 1 sene olacak bir çok yerini gezdim ama andaça hiç gitmedim.
maviummu19 bernass eşim askerliğini orda yapmıştı ordaki çalışanlar eşlerini götürmüyodu umarım ev bulabilirsiniz hayırlısı olsun hakkınızda
bernass @yldrm12 ya çok memnun olurum sorarsanız andaç köymüş şenoba dediğiniz yer ilçe sanırım biz ev götüremiyoruz da en azından ben ilçesinde falan kalamazmıyım ki diye bi düşünceye girdim ama
yldrm12 bernass gitsen zaten orada çok sıkılırsın. Bizim kaldığımız yerde köydü 😂 yani adının ne olarak geçtiği önemli değil görünüm ve imkan olarak köydü yani. Bende oraya eş götürülemez diye biliyorum andaç tabur diye hatırlıyorum. Bi de eşin komando mu
bernass @maviummu19 evet köy olduğu için ev götürülmüyormuş malesef ama ben ilçesinde tek dursam eşim izinlerinde vs gelebilir mi ki bilmiyorum böyle düşünceye girdim ama oda olmucak gibi 🥺
maviummu19 bernass o konuyu bilemiyorum eşime sorucam akşam yapan var mıydı o şekilde diye inşallah olur 🌸
bernass @yldrm12 benim memleketim de ufak bi yer 5 dk da çarşıyı gezersin😂o yüzden alışkınım önemli olan görüşebilme kolaylığı olur diye düşüncem o yönde ama tabi siz de orda yaşayıp deneyimlisiniz bu arada eşim piyade komando değil branş huudut
yldrm12 bernass branşı ne canım ev götüremez diyor eşim ama ordakiler genelde ıraktalar branşına bağlı.