bonusinem Altın alyansım parmagımı böyle yaptı içinizde böyle olan varmı bi çözümü var mıdır fotograf nerden ekleyebilirim ya
kdradaaa bonusinem benimde aynı şekilde oldu aslında uzun süredir takıyordum bir sorun yoktu 15 gündür aşırı kasıntı kızarıklık soyulma başladı çıkardım biraz daha iyi şuan geçmese dermotolojiye gitmeyi düşünüyor um
Tatlican bonusinem Sohbet başlıkları varya solda üstte 3 çizgi var resim yükle diyor yükle kopyala posta gelip yapıştır.
myavocado bonusinem https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek direkt linkler altındaki linkin sonunda yazan kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz
bonusinem kdradaaa yani nişanlılık dönemi alyans tek taş taktım benım taktıgım zmnlar yaptı evlendıkten sonra anlam veremıyorum
bonusinem Tatlican bombeli içine dogru sanırım yarı dolu bı alyansmış acaba iç bombedı su tutuyo tahrıs mı edıyor dıye düşünüyorum, annemın alyansı düz kesim iç tarafı değiştiricem galiba
beybimmm Benimde başıma gelmişti kullandığınız sıvı sabun veya deterjandan olabilir suya temas ederken alyansı çıkartıp ellerinizi yıkayın sonra iyice kurulayın öyle takın veya deterjan/sabununuzu değiştirin benimki geçti
bonusinem beybimmm yanı daha oncede oldu kendi evimdeyken de 2 bebekle eller sürekli suda tabi yıkayıp her zmn elimi kuruluyorum ama çözemiyorum