gokceege Kızlar yarın misafir alıcam yemeğe toplam 4 kişi olacağız . Kestirme çorbası Kayseri yağlaması Yaprak sarma Salata Baklava Ama ek olarak pilav tavuk yapsam mı yada önerebileceğiniz birşeyler varmı ? Yeterli mi
SevimliHayaletCasper gokceege benimde yarın davetim var 14 kişi olucaz. Meze olarak humus, pembe sultan ve acılı ezme yapıcam
mobesebesir gokceege kestirme çorba dediğiniz içinde eriste olan bi çorba sanırım ben olsam yağlama yapcak olsam çorbayı değiştirirdim sarma yerine de Bi tavuk but pilav yapardim yağlama ortada olurdu
cikolatahurma gokceege yeter bence sarmaya bile gerek yok Bende çok misafir agirladim ikinci bı çeşit yemek yapınca diğerinden arta kallan çok oluyordu bebce bı ana yemek ve yanına çeşit mezeeler yapsan yeterli çorba felan da olucak zaten
SiprayiL gokceege bence çorbayı değiştirebilirsiniz, yağlama yeterince ağır (ama aşırı lezzetli 🤤) bir de çorba tavuklu olmamalı gibi 🤔 bir de 2 çeşit meze oldu mu çok güzel bence menü
SiprayiL gokceege kereviz salatası veya köz biber patlıcan salatası olabilir ikisinden biri. Yanına da acılı ezme veya sizin dediğiniz gibi salata gayet yeterli