mervetomrisece Kızlar 38 günlük bebeğim 4 5 gündür uykuya direniyor. 12 den 3 e kadar uyumuyor. 3 ten 6 ya kadar parça parça uyuyor. 6 da bi uyanıyor 10 a kadar direniyor anca banyo yaptırırsam uyuyor o saatte de. Neden uyumuyor anlamıyorum
TwinadoMom mervetomrisece bizim o kadar değil ama akşam 8 9 dan gece 12 1 bazen 2 ye kadar Uyumuyor. Aç mı dedim mama verdim yok aynı. Uyku sıkıştırıyor. Gazı var ama gazdan olduğunu da sanmıyorum. Sebebini çözemedim. 39 günlük.
oykununanneesi mervetomrisece öyleydi benim de. Arkadaşım da bana gazdan uyumuyor kolik olabilir demişti. Bende ağlamıyor ki sadece uyuyamıyor demiştim ihtimal bile vermemiştim. Kırkı çıktı ve bu uykusuzluk yerini çığlıklara bıraktı. Dördüncü aya kadar gecem gündüzüm kabusa döndü. Umarım senin evladın öyle olmaz sadece ufak bi gaz problemidir
oykununanneesi mervetomrisece gaz damlası kullan bir kaç gün daha gözlemle canım eğer uykusuzluk yerini ağlamalara bırakırsa, özellikle her gün aynı saatte, kolik ihtimali yüksek
mervetomrisece oykununanneesi tamamdır çok teşekkür ederim, umarım küçük bir gaz problemidir sadece peki gaz damlası önerebileceğiniz ne var
oykununanneesi mervetomrisece ben sab simplex ile relactaz kullandım bunlar çok iyi gelmişti. Öncesinde metigast kullanmıştım o hiç işe yaramadı. Her bebeğe her damla iyi gelmiyor maalesef. Başkasına sorsan biogaia der mesela. Bunu doktoruna danışarak ve deneyerek öğreneceksin canım. Ama benim kullandıklarımdan memnun olan çok insan var onları tavsiye ederim