Merve_yavuz 2 buçuk aylık kızım var arkadaşlar günün genelinde uyuyor 1 saat felan uyanık kalıyor sonra çığlık kıyamey uyumak istiyor ya emiyor ya uyuyor normal mi sizce
tercumanhanim Merve_yavuz cok normal benimki 4 aylık 1.30, 2 saatte bir uyumak istiyor gittikce artıyo uyanıklık süresi, simdi bazen durmayınca uyusun diye saate bakıyorum sürekli😅
btlbge Merve_yavuz normal bebeğim 1 hafta öncesine kadar sürekli uyurdu 2 aylık 11 günlüğüz bizde Mama içirken artık topuklarını sıkıyordum Bir güm 22 saat uyudu uyanmadı Her geçen gün değişiyor şimdi gündüzleri uyanık geceleri uyuyor Şimdi diyorum uyurken uyusaydık keşke hep başında bekledim Şuan gündüzleri uyutamıyorum mızmız oluyorlar 😀 Uyuyan çocuk gelişimi önden ilerler uyumalarına ihtiyaçları var bu aylarda Uyudukça bol bol dinlen Birden açılınca uyumaya fırsatın olmaz
yenianne3535 Merve_yavuz ayyy ablacim daha ne istiyorsun masallah birak uyusun. Biz gozunun icine bakiyoruz uyusun diye :D
gunes7272 Merve_yavuz evet evet normal benimde 2 aylıkken öyleydi hatta bende çok uyuyor bu ya diyordum😂 şuan 6 aylık günde 2kere uyuyor maalesef
tahin Merve_yavuz doktorunuza danıştınız mı? Nasıl gidiyor uykuları benimde bir buçuk aylık, 2 gündür gündüz bolca uyuyor, emiyor ve uyuyor, bende korkuyorum ama görünürde bir sorun yok
Gamzeumay Merve_yavuz nasıl uyuyor arkadaşlar ya benimde 2 ay 20 günlük oğlum var Asla doğru dürüst uyumuyor hep kucaktan gezmek istiyor. Sallıyorum bıraktığım an uyanıyor uykusunu alamadığı içinde hep ağlak durumda. Çöktüm resmen ya 😌
Aintyourmama Gamzeumay bir derdi vardır canım ya gazı vardır ya açtır bir yeri ağrıyordur o yüzden temas istiyordur
esar3142561 Gamzeumay ahh bende aynı durumdayım 2 aylık oglum hele bugün toplasan 1 saat anca uyudu gündüz kafayı sıyıracaktım artık tam uyutuyorum kucagımda koyunca hic uyumamış gibi kalkıyor 🤕allahtan gece uyuyor da dinlenıyorum bıraz
Gamzeumay esar3142561 aynı gerçekten devamlı destek arıyor bırakınca anında uyanıyor. İşlerimi zar zor yapıyorum artık 😌