ctml1901 Kızlar kızım boğaz enfeksiyonu oldu ateşi 37.5-38.5 arası gidip geliyo sürekli calpol dolven dönüşümlü veriyorum birde klamoks 400 mg kullanıyoruz ama çok halsiz kaç gün sürüyor bu hastalık birde başka neler yapabilirim çabucak iyileşmesi icin
mamacitaa_ ctml1901 ne kadarlik ? Benim bebeğim de böyle hasta .. 12 aylık klamoks kullandık bitti şimdi klamer 😞 Dünden beri üst üste çok ateş oluyor çok pis öksürük var 😢😢
Elvinemine ctml1901 kac aylik canim?2yasdan yukariysa .bal ver azcik agzinda saklasin yavaş yavaş yutsun o cok iyi geliyor .ben kendim 4gun bogazim agriyordu sanki yaraydi .bali agzima aldim və yavaş yavaş yutdum bogazimin icini yakti amma iyilesdirdi ya
goktgbrc2020 ctml1901 3. Günden sonra antibiyotik etkisinin gösterir geçmiş olsun .. bol bol su içirin ateşine dikkat edin .. üstünü incetlin soğuk uygulama yapın.. ilıktan biraz soğuk duş iyi gelir ..
goktgbrc2020 mamacitaa_ öksürük için baktılar mi ciğer le sırtını dinlediler mi .. geçmiş olsun .. zeytinyağı sarmısak sürün ayak altına en az 3 saat bekletin gece sürün…
ctml1901 mamacitaa_ 14 aylık daha 2 martta hastaneye yattık influenza bronşite çevirdi bu sefer de bu oldu ya
goktgbrc2020 mamacitaa_ birde öksürük şurubu var. Grintuss bal alerjisi yoksa doktora sorun kullanın ben kullandım yarım ölçek verdim öksürükle balgamı attı şükür bir ölçekte.. yada tereyağı ısıtıp sulaninca pekmez atın içine karıştırıp verin bir tatlı kaşığı…birde sarmısak limon bal kürü var verebilirsen onu ver düzelir benim çocuk yemiyor yoksa vericem her hafta
sjhdje mamacitaa_ bitkisel infantum ve fitospan kullandık biz öksürüğe faydası olmuştu doktor vermisti
goktgbrc2020 ctml1901 iki hastalık arasında ne kadar süre vardi . 2 Mart’ta infilanxza olmuş bebeğiniz kaç günde iyileşti ? Benim çocukta sanki öyle birşey oldu bir hastalık atlattık ikincisine yakalandık gibi birşey oldu
goktgbrc2020 ctml1901 öksürükte var mı .. çocukta Allah yardımcınız olsun ben 2 aydır cekiom 5 yaş bizim
Elvinemine ctml1901 he kucukmus o zaman doktoruna şöyle şurup falan oluyor onladan al ver .inan bogaz agrisini allah hickimsye yasatmasin .bu an bile bogazim yara sanki
goktgbrc2020 ctml1901 tamam ateşe dikkat edin 3 gün korkmayın üstü ince olsun bol bol sıvı verin yemesede sıvı alsın … Antibiyotik 3? Güne etki eder düşer Allah’ın izniyle ateş i .
sera03 ctml1901 benim bebeğim de aynı sizin ateş de öyle mi oluyor bilmiyorum bacakları falan soğuk kafası sırtı göğüs bolgesinde ateş sadece ve bir yükseliyor geri iniyor döngüsel halsizlik hapsuruk öksürük arada bazen burnu akıyor
ctml1901 sera03 bizim de elleri ayakları soğuk ama başı gövdesi bacakları sıcak hapşırma öksürme falan yok bizde şükür