Fatma-1 Kızlar yeğeninin 2 buçuk yaşında günlerdir kabız lağma yaptırıyoruz ama yine oluyor kendi kızımda yaşamadım bilemiyorum,bilginiz var mı ilaç veya ne yemesi gerektiği ile ilgili yaşanyan var mı 🌺
balkan77 Fatma-1 gün kurusu kayısısını kaynat robottan geçir ver çok rahat tuvalete çıkarıyor hem vitaminli çok verme ishal olmasın
balkan77 Fatma-1 rica ederim canım komposta gibi şeker koyma zaten tatlı oluyor ben sürekli yapıyorum çünkü :) geçmiş olsun çiçeğim
Fatma-1 ebrumiragok merhaba,evet ondan kullanmış annesi vermiş doktor bi ara düzeldi kullandı ama tekrar başladı neden öyle oluyor bilmiyorum,emziriyor annesi ondan da olabilir mi diye düşünüyorum annesinin yediğinden
Fatma-1 balkan77 İnşşallah bizim kine de iyi gelir abimi yolladık şimdi,evet şekerli olur zaten koymaycağız teşşekkür ederim♥️
balkan77 Fatma-1 anne demir ilacı kullanıyorsa ondan da olur yediğinde de olur katı şeyler çok yemesin genellikle sıvı şeyler tüketsin bana doktorum öyle demişti
Fatma-1 balkan77 merhaba tekrardan♥️kayısı iyi gelmiş düzelmiş annesi de teşekkür ettiğimi iletirsin demişti size ♥️birde artık yapmayınca acıyor diye korkmaya başlıyor ve korkudan yapamıyor bu sefer emmeyi bıraktırmaya çalışacak 👌🏻