madagaskarrr boncuke bugün ve yarın migrosta bezlerde iki al bir öde var ben genelde kampanyaya denk getirmeye çalışıyorum pahalı ama gerçekten memnun kaldım bizde işe yaradı
yildizztozu Ylnsln ben bütün çocuklarımda bimin kendi bezini kullandım hiçbir şekilde taşırma sızma yaşamadım gece uyumadan bezini değiştiriyordum mutlaka
ozlm0795 minnakveannesi aynı bezi bende kullanıyorum kızım 16 aylık ama asla sızma vs olmuyor acaba bez numarasını yanlış alıyor olabilir misiniz çok büyük ya da çok küçük gibi 🙂
minnakveannesi ozlm0795 yok numarası tam bezin yapısı bile değişmiş önceki gibi kalın tok bi yapısı yok dediğim gibi önceden bende çok memnundum tavsiye ediyodum hatta
deryaren Ylnsln birçok bezi denedim oğlumun çok hassas bi cildi var prima bile oğluma pişik yaptı en iyisi bence molfix pure &soft al ve arkana bakma
Ylnsln deryaren bende ondan kullanıyordum ama pure soft artık yok siz nereden buluyorsunuz onu üretmiyorlar artık
Ylnsln patateskizartmasi yani yatmadan önce mama içiyor sanırım ondan ama yinede bir çözümü olmalı :(
Atailknur Ylnsln baby turco denemediyseniz bir deneyin ama sıvı alımı çoksa hangi bez olursa olsun taşar yani değişmek lazım ben değiştiriyorum.