aybarsbebekk Yürümeye yeni başlayan oğlum için ayakkabı önerir misiniz? Vicco var zaten, sandalet yada spor ayakkabı istiyorum öneriniz varsa alırım
NmalkoC aybarsbebekk nike sandaletleri güzel oluyor bizde o yaşlarda igor sandalet almıştık fakat bu silikon sandaletler hiç rahat olmuyor normal spor ayakkabıda şimdi mağazadan geldim hatta oğluma vans bakmaya gitmiştim hiç rahat edemedi vicco nun sporlarını denedik çok hafif ve rahattı birde adidaslar rahat
Dogacelik aybarsbebekk Nike ya da Adidas’ın burnu kapalı bebek sandaletleri oluyor aşırı rahat iki çocuğum da onları kullandı.
aybarsbebekk NmalkoC vans banada rahat gelmiyor ya onu büyüyünce alabiliriz ancak. Vicco rahat evet ama çirkin değil mi yaa 😅 igor da bana plastik oldugu içib rahatsız geldi çorapsız terletir yazında çorap giyecekse sandalet olmsnın ne anlamı var. Bilemedim
NmalkoC aybarsbebekk evet çok çirkinler gerçekten oradaki görevli zorla denettirdi işte bunlar çok rahat falan diye yeşil turuncu rengini ve oğlumda öyle beğendiki ağlaya ağlaya cıktık mağazadan internetten alacağım adidaslardan 🤣 evet igorlarda çok rahatsız geçen yaz nike sabdaletlerini aldık çok rahat etmiştik