NmalkoC cikolataliekmek aklıma falafel geldi nohutla yapılıyor normali fakat fasulye nasıl olur acaba bence deneyin belkide yeni bir tarif cıkar ortaya 🤣
Dmt-01 cikolataliekmek mercimekten ekmek yapılıyor ya belki kurufasulyedende yapılıyordur tamamen hamurlaştıysa blenderden çekip içine yumurta ve baharatlar ekleyerek ekmek yapabilrsiniz
sofiasu Kuzum benimkide aynı olmuştu. O sırada menümde patates püresi vardı onun içine ekleyip blend ettim ve hiç anlaşılmadı bile tadı. Baya da vardı fasulye ona rağmen pürenin tadını bozmadı yani. Böyle püremsi şeylere katabilirsin
kubra00k Geçmiş olsun çöp oldu. Düdüklüde kuru fasülye 10-15 dakkada pişer bilgin olsun. Ben hep açar bakarım piştimi diye.
cikolataliekmek kubra00k Sormayın ya kendi hatam oğluma kahvaltı hazırla yedir derken altını kapattım sandım meğer açık kalmış 🤦🏻♀️
leman1 cikolataliekmek komik olacak qma biraz sıcak su nane baharat falan katıp çorbaya döndürülebilir. Et suku hatta mercimekli 😁😂
femay cikolataliekmek ay bu post sayesinde ocakta haslamaya bıraktığım fasülyeleri kurtardım bacım teşekkürler 😅💕
bsygt cikolataliekmek Bir ara kutu fasulyeden yaş pasta gibi bir tarif görmüştüm çok şaşırmıştım kimse anlamıyormuş kestaneli vs zannediliyormuş valla bir bak istersen
htp1997 cikolataliekmek tatlı yapılıyor kek gibi tadı kestaneye benziyor öyle fasulyenin anlaşılmıyor