Meri-Mel Bu şekilde kombin yapacak olan var mı 🤔 Kızımın aslında iki elbisesi var onları düşünüyordum da eşim de böyle giyinin diyor kızım 28 aylık modeller bu şekilde renkler var farklı desende sizce kızlar alan bu şekilde giyinen oldu mi hiç, tesettürlü kısa biriyim bu arada ben elbise ister istemez tadilat olacak 😬🙈🥺
feride-nizamettin Meri-Mel Ay benim bebem 7 aylık hevesle büyümesini bekliyorum böyle kombinler için bir daha ki ramazan bayramına artık inşallah. Oğlumla da babasını kombinliycem
Meri-Mel feride-nizamettin Yaaaa gerçekten mi sanki küçük diyordum kızım için herkes olsa bile giydirmek istiyormuş 💜🥰
ZeydsMom Meri-Mel ay kizcem dogsada buyusede alsam 😄😄 ilki vok guzel yaa . Ben siyah beyaz asigiyimda 😄
Meri-Mel ZeydsMom Yaaaa gerçekten mi bir benim de çok sevdiğim tarz ve asil siyah beyaz çok seviyorum🥲🥰
NmalkoC Meri-Mel 1 numara çok tatlı kesinlikle bence mutlaka alın kızım olsa kesin yapardım böyle kombin 🥰
Meri-Mel NmalkoC Yaaaa öyle mi ben sanki daha küçük diyordum o zaman çoğunluk bir demiş bir çok sevdiğim giydiğim tarz modele yakın 💓❤️
Meri-Mel TulayGeriDon Yaaa teşekkür ederim insSllah yaş vardır hemen bakacağım onu sipariş vereceğim 😃❤️
Meri-Mel etkafa teşekkürler canım bakıyorum insAllah yaşına göre vardır ona bakmamışim heyecandan 🙈❤️
TulayGeriDon Meri-Mel hemen ver bencede. Kargalar yoğun. Bayrama yetişsin. Siparis verince de satıcıya soru sor kısmından sipariş noyu atıp acil kargoya verir misiniz diye rica et. Yoksa yetişmeyebilir aşko