selinnn-29 geceleri emip yatağına koyuyorum uyuyor gündüzleri yatağı bırakın sallasamda ayağımda, tek tük uyuyor. Anca mamadan sonra rahat uyku gece bence uyku ağır basıyo kesin cevap olsa keşke
Etmeninannesi selinnn-29 aynı şekilde bizde de öyle gece ki gibi besliyorum geceleri 9 saat aralıksız uyur gündüzleri daha 1 saati bulmamıştır uykusu 🤦🏻♀️
Portakalcicegi selinnn-29 canım aç bebek uyumaz gece ağlayarak uyanır meme arar gündüz uyumak istemiyo ama uyutmaya çalışın yinede
aybukemom selinnn-29 benimde 37 günlük bugün zorla Bikaö dk emzirdim gece. Emmek istemiyor kafasını sağa sola çeviriyor. Bende çok merak ediyorum çarşamba sorcam doktoruma
selinnn-29 Portakalcicegi gece zaten 1-2 uyanıyo acıkınca da emzirince yerine koyuyorum uyuyo iyi de gündüz memeden sora aplayan ve uyumayan bebek, gece ne alakası var hiç anlamıyorum
gvnkbr selinnn-29 gündüz kuş uykusu derler bende çok kafa yordum buna gündüzleri ayağımda çok az uyuyo geceleri uyandığında emzirip anne yanına koyuyorum sallamadan uyuyo ne bilim ya çok takilma gece uyumayan anneler daha kötü durumda şükredelim bence 😀
Aminem selinnn-29 aynen öyle sen emzirdgn saate bakcaksn gündüz 3 3 buçuk saatte bi gece de ne zaman uyanırsa emzir
galadriel selinnn-29 gündüz şekerleme yaparlar gece gündüz uykusunu bir tutmayın bence ve aç bebek uyumaz
selinnn-29 asli2401 uykuda olmuyo yaa gece beslenmeyi sorun etmiyrum da uyur mu aç die merak ettim uyuyo çünkü (1-2 kere uyanıyor bazen de kesintisiz ama genelde uyanır)
Papatya-kiz Uyur canim benim kizim dogdugundan beri aksamdan sabaha kadar uyuyor 5 aylik olacak hala uyuyor sutum yetersiz mamayida kabul etmiyor ama gece uyuyor gunduzde 10-15 dakka uyuyor bazen uyumadigi bile oluyor yorgun dusuyorlar sanirim aksam
selinnn-29 Papatya-kiz evet akşama kadar uyumayınca artık otomatik uyuyorlar bizim gündüz 1-3 saat arası uyuyo yine de Geceleri de 4-6 saat