incer Bebeğim önceden hep 8 gibi uyanırdı son 3 gündür 6.30 da uyanıyor ve bu da tüm gün uykularını etkiliyor çok zorlanıyorum bu konuda ne önerirsiniz 8 de uyandığında sorun yaşamıyorduk
Hiilyuss incer ay sanırım çocugun mizacı ya. Oglum 2 yaşında dogdugunda 5 de kalkardı artık 6.30 7 de kalkıyor ama 7.30 veya 8 aslaa olmuyor😂 şimdi kızım 8 aylık ellemesek 9 10 a kadar uyuyor sanırım mizaclarından
denizalismom incer benim oğlum doğduğundan beri hep 5,5 ta kalkardı son 1 aydır 6-6,5 ta kalkıyor . Canları nasıl isterse bence yaa uyku saatlerinde değişiklik de yapmadım anlamadım yani çözemiyorum bu uyku işini
zekkk sezerrrr ben 11 de de yatırdım 12 de de 10 da da değişen bir şey olmadı maksimum yarım saat bazen oda
numix Bizimki de 7 buçuk gibi kalkardı son birkaç gündür 5:45- 6 gibi uyanıyor valla bugün hemen geri yatırdım 8′de kalktı 😂
DevosMom incer çocuğun biyolojik saatiyle alakalı bir şey müdahale edemiyorsunzu genelde. Geçte yatırsanız değişmeyebilir. Ki bir bebeğin büyüme hormonu için uykusunun en geç 9 da başlaması gerekiyor. Doktorlar daha geçini istemiyor. Gindiz kaç uyku yaptırıyorsunuz
aylss incer aslında uyanması gereken saatte uyanıyor. Bir doktor takip ediyordum bebeğiniz 6:30 da uyanmakı daha geç uyanıyorsa o sizin kendinize yaptığınız iyililtir çocuğa değil demişti. Ben de uykum da olsa bebeğim uyandığı anda yani 7 de kalkıyor hep kalkıp onu oynatıyorum ki uyumasın geç saatlere kadar ve mayışmasın
atesarp incer sabah aynı basligi bende açtım yildim valla her sabah 5 6 geçte yatirsan degismiyor 17 aylık hayatında 1 kez bile 7 8 gormedik