Ggulcan33 Merhaba arkadaşlar ben 2 aylık kızıma sütüm yetmediği için hipp 1 combiotic mamaya başladım en iyisi diye onu aldım fakat kızım da kabızlık yaptı ve gaz sancısı çekiyo yeni başladım acaba alışır mı yoksa mamayı bırakmalımıyım??
Burcu_uu Ggulcan33 Ben de deneme amaçlı almıştım hem gaz sorunu oldu hemde doyurucu olmadı normalde bebegim 3 saatte bir acıkır bu mamayla 1.5 saat zor dayanıyordu 😔 ben memnun kalmadım
Gndgd33 Ggulcan33 canim bende kullaniyorum bebegjm 6 aylik ilk içtiği icin olabilir ama devam et bence hipp guzel mama
[silindi] Ggulcan33 Ben 3 aylıkken başladım ilk önce Hipp almıştım ama benim bebeğimdede kabızlık yaptı hiç kusmayan bebek kusmaya başladı sonra Aptamil conformil aldım o çok iyi geldi. 8 aylık hala Aptamil ile devam ediyorum. Her mama her bebeğe olmuyor maalesef deneyip bulmak gerekiyor.
Ahseninannesii @Ggulcan33 bizde hip kullanıyoruz benim bebeğime çok yarıyor acıkma durumu da olmuyor bebekten bebeğe değişiyor canım başka mamayı dene birde onlar nasıl olucak ona göre devam edersin
Ggulcan33 Ahseninannesii acaba ölçekleri mi yanlış yapıyorum aynı zamanda emzirmeye devam ediyorum diye 2 ölçek mama atıp 60 cc ye kadar suyunu koyuyorum
Burcu_uu Ggulcan33 degistirdim canım bebelac gold aldım hicbir problemim kalmadı severek de içiyor şuan çok memnunum 👌
Ggulcan33 12_yil_sonra aynen aşırı katılaştı benim bebeğimin kide zor zekat az birşey yaptı öyle farkettim
12_yil_sonra Ggulcan33 böyle yeşil ceviz gibi top gibi yaptı , doktor manasına zeytinyağı koyun dedi ben mamayı değiştim similac veriyorum
Ggulcan33 Burcu_uu anladım teşekkür ederim canım 1 2 gün daha deneyim devam ederse durum bende değiştireyim
Merve_NidaBeren Belkı bebekten bebege degısır ama smilac gercekten bu konuda cok rahatlattı bizi smada gaz yapıyodu bize smilac ıctıgınde. Berı rahatız
Ggulcan33 Merve_NidaBeren kesinlikle her mama her bebekte çok farklılık gösteriyo bazılarında gaz yapan bazılarına iyi geliyo denemek lazım iyi olanı bulana kadar galiba
Hds020304 Kızlar bu gibi sorunlardan ötürü kullanmadığınız mamalarınıza takibim post açtım ama kimse ilgilenmedi bi yakınım için mama almayı düşünüyorum bebeğine mama bez alamayacak durumda ve destek çıkanı yok varsa uygun bi fiyata yardımcı olurmusunuz
Ggulcan33 Gndgd33 düzeldi zaten canım ilk başlayınca 5 gün yapmaması normalmiş bide saf zeytinyağı damlattım 1 kaç kere mamaya yapmaya başlayınca bıraktım
ikizerkekannesi Ggulcan33 bende ilk olarak aptamil kullanıyordum daha sıvı yapardı kakasını sonra hipp combiotic aldım 1 aydır kullanıyorum kakası eskisi gibi sıvı değil daha kıvamlı ama kabızda olmadığı için biz devam ediyoruz
Ggulcan33 ikizerkekannesi düzeldi çok şükür bir kaç kere 1 2 damla zeytinyağı damlattım çişi düzene binince bıraktım zeytinyağını