Ay bugün ikinci çocuğu istemediğimi çok daha net anladım. Allah gerçekten isteyen herkese versin. Arkadaşımın bebeğini yüzme kursına götürdük birlikte. Beklerken buz pateni yapan çocuklar gördüm. Allahım içim gitti minnacık ayaklarıyla😍 sonra dedim ki kızım için yapabileceğim en güzel şeylerden biri. Ülkemizde pek bir desteği yok lakin ben anne olarak istiyorum ki hobileri olsun donanımlı olsun. Tabiki herşeye gidemez herşeyi yapamaz ama denesin🙂 konuşacak birşeyleri olsun hayatı aksın gitsin mis gibi😍 sporla uğraşan çocukların daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum ruhen. Vakitleri de pek olmadığından kötü şeylere maruz kalma olasılığı da azalıyor gibi. Bu şekilde doldurarak onu büyütmek istiyorum. Ama her anne gibi isteklerim sürekli artıyor😝 maddiyat elbette bi ket vuruyor burada. Fiyatlar epey yüksek. Arkadaşımın 2 tane olduğu için gönderemiyorum demesi üzerine lamba yandı. 2 tane olursa bi çok şeyi ikisi için yapamayacağız. Sanırım eğitim hayatı ve donanımlı yetişmesi için verdiğim çaba maddiyatın eklenmesiyle zaten sekteye uğruyor. Birde bölünürse diye istemiyorum. Elbette büyük konuşmamalı ama şuan herşey çok zor nasıl yetişiyorsunuz? Gıda masrafı aylık maaşın yarısı neredeyse 🥲 geri kalan şeylerini saymıyorum bilee. Ben mi çok abartıyorum acabası