cLearQueen TulayGeriDon ayyy bende biri laf soyledi kavga ettin sandım 😄 ben de gurbetteyim Allah kavustursun ❤️
TulayGeriDon cLearQueen 😄😄😄😄sağol kuzum. Gurbette değiliz çok şükür. Aynı şehirdeyiz. Ama uzağız. Hemen görüşemiyoruz.
Tombikdonerartikcokpahali tultanhanim hahah😂ama siz tabii bana bakmayın, yaptırın çok güzel birşey özellikle de hormonlu
Tombikdonerartikcokpahali gunesnil_momy hayır anlamaz koydur bacım eğer çocuğun var ise çok zorlanıyor isen kocan olacak o andaval sadece akşam gelip 5 dakika oynayıp ya televizyon ya da telefona gömülüyor ise yaptır spiralini avucunu yalasin
gunesnil_momy Tombikdonerartikcokpahali kocamı tarif ettin😅😅 öyle bi çocuk sevdası var ama 10 dk bak desem bakmaz daha altını bi kere almadı her yük benim üstüme deliriyorum ya
Mikisss Tombikdonerartikcokpahali benim spiralım kayanda hic bir şey hiss etmemisdim.sadece test yapib pozitiv gorduyumde anladım ki spiralım kaymiş🤣3,5 aylık kızım var simdi
Tombikdonerartikcokpahali Jenniferlopet Zeyzey133 cLearQueen etkafa Jenniferlopet TulayGeriDon SevimliHayaletCasper Zeyzey133 Alya-Sena SiprayiL gunesnil_momy gunesnil_momy @“Mikisss”#p35087850kizlar çok şükür siprailim kaymamis 😅😅😅 enfeksiyon çok oluyor bende bunun çok olmasının sebebini simir testi ile anlarmis onu alacak adetli değilken 😅😚
Alya-Sena Tombikdonerartikcokpahali kanama basladı bel ve kasık ağrısı yaşadım gittiğimde kaymıstı gebelik testi istediler kan aldılar sonraki gün cıkardılar
Zeyzey133 Tombikdonerartikcokpahali canım bende taktirmıştım ama gayet yerine oturmuş olmasına rağmen hamile kaldım riske atmayın kontrole gidin derim
Tombikdonerartikcokpahali Zeyzey133 Allah korusun ben bir de geri çekilme de korunuyorum her yöntem var
Zeyzey133 Tombikdonerartikcokpahali süper ben onu akıl edemedim spral korur dedin ikinci çocuğum oldu