melisdonmez Chicco boppy comfyfit modeli kullaniyorum cok memnunum,hem kanguru hem kumastan oldugundan sling gibi hatta kullanimi slingten daha rahat.
melisdonmez Hsnalpnannesi dogumdan itibaren kullanilabiliyor ama biz 3 aylikken baslamistik,kumas oldugu icin bebegi rahatsiz etmiyor. 15 kiloya kadar kullanilabiliyor.
Ekea12 Hsnalpnannesi neko switch baby size aldım ben. 4 kilodan 20 kiloya kadar ayarlanabilir. Bebek omurgasına da uygun. Sitesinde 400 küsür olması lazım. Letgodan aldım 200 TL ye. Alacağınız kanguru da en önemlisi bacak aralığının ayarlanabilir olması. Eğer ayarlanıyorsa alın. Ayarı yoksa hiç tavsiye etmem omurga ve bacak sağlığı açısından sıkıntı çıkarmasın Allah korusun.
Seceren Halkalı sling var bende de siyah renk hiç bir kusuru yok dolap uygulaması üzerinden satıyorum 50 tlye
Ekea12 Hsnalpnannesi evet işte. Eğer bacak arası ayarlamalı değilse küçükken ayakları çok ayrık kalıyor. Çok büyüyünce de ayakları sarıyor aşağıya. O yüzden ayarlamalı olursa her daim m pozisyonunda olur