birceylul OLaaBalito_ moralsiz değilim ama uyuyamıyorum doğru 🤣🤣 Alttaki yarın işe gidecek ama bebeği uyumuyor
EsilaMiracAyazEren_Moms birceylul Tuttu sayılır, yarın işe gitmicem ama bebem uyumuyooo 😭😭 Alttaki anne yarın sabah kim kalkacak diye düşünüyo 😂
meed EsilaMiracAyazEren_Moms tutmadı eşim kalkacak 😂 Altakki anne bebeğine uyku eğitimi vermeye calışıyor 😂
2prensesimvarcanim meed tutmadı biri 7 yaşında kendi uyur diğeri 6 aylık daha o toplara girmedik onda 🤷🏻♀️😅 Alttaki anne kayınvalidesinden bıkmış kıvamda🤣
bitboylum 2prensesimvarcanim tutmadı kayınbabamdan bıktım😂 Alttaki şuan öğlene kadar uyumak istiyor ama bebesi alarm gibi sabahın köründe zırlıyor😂😂
Sarikuzumalp kedilivebebekli_ Tutmadı bıraksam öğlen 1 e kadar uyur bende onunla uyurum 😅 Altta ki annenin yarın misafiri var ve çok yorgun 😅
haticesah Sarikuzumalp ayyy evet misafirim var ve çok yorgunum yarına nasıl yetiştiricemmm acabaaa Alltaki anne çok yorgunnn ve düşünceli acaba 1 çocuk daha mı yapsam diyor
papatyam-34 Sarikuzumalp hem tuttu hem tutmadı 😂 evet yorgun ve hatta iki gündür uykusuz olduğum doğru ama misafirim yok 😂 Alttaki anne çocuğunu uyutmuş kendine zaman ayırıp kafasını dinliyor 😂
3erkekannesi__ hilaluyar74_ tutmadı bebemi uyutmaya çalışıyorum 😅 Alttaki anne kocasına çok sinirli 😅
Mamatigerbabytiger Tutmadı kızımı nereye götürsem diye düşünüyordum alttaki anne bu saat oldu hala uyuyamadım sabah erkenden kalkacak yine uykum kanmayacak diye düşünüyor
Novamom_ Mamatigerbabytiger tuttu 🌸 alttaki anne sahura ne yapsam diye düşünüyor belkide iftara 😅🤦🏻♀️
Zeynep4290 Mamatigerbabytiger tuttu kesinlikle doğru uyuyamıyorum neden ki ya 🙁 alttaki anne sahura ne yapsam diye düşünüyor