zekkk Aranız da hiç vajina daraltma operasyonu geçiren var mı varsa bilgi verebilir mi rica etsem zor mu riskli mi hemen eve gelebiliyor muyuz bir de devletde oluyor mu özel mi sadece
ikiprensesbebiss zekkk biri vardı yaptıran ins görür de yanıtlar djdjf bende merak ediyorum baya olmuştu o kişi yaptıralı
Papatya-eylul88 zekkk benim arkadaşım yaptirdi refaketçiside bendim 😀cocugum yoktu o zmanlar😀ozel hastanede yaptirdi 1 gece kaldi.ama sonrasinda asla memnun kalmadı.ama opersyon falan oyle zor geçmiyor iyiydu yani
mihriban0 zekkk bi akrabamız yaptırmıştı işlemden sonra dikişlerin açılmaması için kabız olmamaya dikkat etmeniz gerekiyor düzenli pansuman yaparsanız bir haftaya büyük oranda toparlarsınız fakat yinede bir ay dikkatli olmanız lazım
Kitsu Bilgim yok ama üstte kalsın merak ettim Kaç normal doğumdan sonra ihtiyaç duyuluyor ki o işleme neden oluyor yani
zekkk Kitsu benim doğumla alakalı değil galiba normaldr de genişti öyle hissediyorum 2 sezeryan oldum ama evlendiğim ilk günden beri böyle kimisinin ki doğumdan önce de geniş bol olabiliyor
Kk41 zekkk çok iyi araştırma yapmalısınız çünkü yaptırıp pişman olan çok . Bu işte başarılı olan doktor gökcen Erdoğan var instagraödan bakabilirsiniz. Bazı doktorlar sadece giriş kısmını daraltıyormuş içi aynı kalıyormus
Papatya-eylul88 ikiprensesbebiss yani daralmadı istedigi gibj hala gaz cıkmaya devam etti yani ilişki sirasında hala ses geliyormuş afedersiniz.
Kk41 ikiprensesbebiss başarılı olmadığını söylüyorlar bu. Doktor başka yere yaptıran kişilerin yorumlarını paylaşıyor da ordan görmüştüm
birssorumvar Papatya-eylul88 ay bende de geliyor bu ses ama ben sezaryen oldum normal değil, ilişkiye girdikçe de değişiyor mudur acaba yapısı
zekkk birssorumvar bence bunun sezeryan ya da normal doğumla alakası yok 2 sezeryan yaptım bende de bolluk ve ses var hatta doğum yapmadsn önce de boldu bence vajina yapısıyla alakalı bir de her doktora gidilmez araştırmak lazım iyi bi daraltma yapması tekrarlamaması lazım kimisi güzel daraltamıyor demek
kare Arkadaşım 3 normal doğumdan sonra yaptırdı.çok memnun kaldı yaptırdıktan sonrada çok ağrı çekmediğini söylemişti.sonra tekrar hamile kaldı ama normal doğuma izin vermedi doktoru sezaryen olmak zorunda kaldı
zekkk mehmetresul ya bolluğu hissediyorsunuz ilişki sırasın da pek bir şey hissetmiyorsun bazen ses geliyor gibi