belgin11 Hipp mama kullanan anneler bu mama nasıldır aptamil kullandık çok gaz ve kabızlı yaptı bebelack kullandık kusma yaptı
minikmucizemaak belgin11 6. Ayından beri mama meme devam ediyor. 1.5 yaşında orgsnic combiotic olanı kullanıyoruz. Çok memnunum ben
gayessss belgin11 doğduğundan beri hipp keçi sütlü olanı kullanıyoruz 8,5 aylık bebeğim ek gıdaya başlamadı kustuğu için bekletiyor doktorum çok şükür kilosu ve boyu önde gidiyor
gizememre belgin11 doğduğundan beri hipp organıc combiotic kullanıyoruz hiç gaz vs sorunumuz olmadı kilo alımı da iyi
bekt55_ belgin11 bizde hipp kullandık aşırı gaz yaptı sonra Bebelac geçtik kabız oldu şimdi sma optipro kullanıyorum memnunum
Karanirem belgin11 6 . Aydan beri mama kullanıyırum şuan 15 aylık hiç kabızlık gaz sorunu yaşamadım gayet besleyici organic combiotic kullanıyorum içinde alerjen madde soya lestini olmayan tek mama bu
suheyla92 belgin11 ben yenidogdugunda hipp organik combiotic kullaniyordum cok gazli bi bebek olmasına ragmen o mama gaz yapmiyordu memnunduk
Jenniferlopet belgin11 hipp combiotic kullanmıştım. Gaz kilo vs yapmadı. Ben çok memnundum şimdi 2 yaşında mamayı bırakalı çok oldu yani ama hep içti. Hemşirem bana içeriği en temiz mama diyebilirim demişti
Tugcebb belgin11 2. Ayından beri tahminen hipp organik combiotik kullanıyoruz memnunuz. Kusan ve gazı olan bir bebekti. Gece kıvranmaları olmadı. Kusması bitmedi ama önceki halinden çok azdı