tahin elizz_momm bende merak ediyorum hiç düzenimiz yok bir günümüz diğerini tutmuyor sürekli kendimi sorguluyorum 1 ay 9 günlük olduk
metemom_ tahin 5. Aya kadar çok da bir düzeni olmuyor canım 4 ay atağı bitince düzene yavaş yavaş giriyor
tahin elizz_momm ya peki şöyle bişey oldu gaz sorunumuz vardı çok az uyurdu öğlen nerdeyse hiç sonra gaz damlası başladık bugün bana aşırı uyudu gibi geldi buda bir sıkıntı mı
elizz_momm tahin benim bebeğim de gaz sorunu yaşadı o aylarda ama ben masajlarla hallettim sorun yok sizinki de rahatladığı için uyumuştur siz sadece beslenme sürelerine dikkat edin yeter zaten hep uyuyarak geçecek zamanı bir süre
tahin elizz_momm öyle mi dersiniz zaten gündüz uyumuştu mesela gece uyuduğu saatte uyanık şu an, nasıl besliyordunuz peki?
elizz_momm tahin 4 saat açlığı geciktirmeyin küçük olduğu için biz mama ve anne sütü ilerliyoruz 2 saate biz besirniyordu o aylarda
tahin elizz_momm zaten kendini geçmiyor sorun da şu ki mesela bazen gündüz 2 saat altında emiyor bende doymuyor diye korkuyorum ama bez ve kilo olarak bir sorun yok