Merhaba anneler, bebeğim hastanede pek mememi tutmadı ve sütüm cok azdı. Sarılık olmuştu hastaneden cıkmadan öncede. 2-3 gün sonra test yaptırdım 12,3 cıktı sınırdaydı cok korktum Sonra doktor mama takviyesi yapabilirsin dedi. Ben sütümü arttırdım yani ilk günlerde yenidoğana yetiyordu 30cc cıkıyordu. onun icin mama vermedim. Uyanmakta aşırı güçlük çekiyordu. Ayaklarını sıkıyorduk anlık ağlıyordu sonra memeye gelince sakinleşip susuyordu her ağlamada. Gündüzleri 1-2 saat uyanık olduğunda ancak memeyi verebiliyordum 10 dk icip bırakıyordu. Onun dışında Sürekli sağdım verdim sağdım verdim biberonla. Sürekli uyuyor olduğu icin şırıngayla boğuluyordu ağzında bir tepkime olmadığı icin akıp gidiyordu bosa biberonla verdik Şuanlık 16. Günlük ve sağdığım süt 1,5 saatte bir 70-80 cc içiyor. Mememde boğuşmaya başladı alıyor ağzı ekşiyor eliyle yitiyor sanırım meme reddi yaşıyorum nasıl yapabilirim hep biberonla sağıp vermek gerçekten çok yorucu. Sarılık olmasın diye çabaladım sureklive gaz sorunu cok yaşıyoruz simplex kullanıyoruz 3 kez 7 damla ama oda asla ise yaramıyor her yediğinde gazı tam cıkmıyor