BuseeArfMrc Cigit tulum 18 24 ay Beyaz tulum 12 18 ay Yelekler ve hırka el örgüsü 2 yasa kadar olur Kiremit rengi hırka 1 buçuk yaş
50krsvertirreekk BuseeArfMrc adidas ayakkabı bide kiremit rengi hırka ne kadar olur ayrıca 23 numara kaç aylıkken giyiyorlar 😂
BuseeArfMrc 50krsvertirreekk ikisi 800 olur benim oğlum 1 yaşından itibaren birkaç kez o hırkayı kullandı şuanda da sadece koldan boyu kısa geliyir (oğlum 2 yaşını yeni geçti ) Ayakkabıyı da iki ay önce aldım ama şuanda ayağını sıkıyor 24 numara ayakkabı aldım 🤦🏻♀️😂
50krsvertirreekk BuseeArfMrc ayakkabı da cüzi bi indirim yapsanız alsam olur mu bide başka resimlerini görme şansım var mı 🥰
BuseeArfMrc Elimde 1 ve 1 buçuk yaşa uygun kısa kollu tişörtler , şortlar ve kısa tulumlar var yazın aşırı kurtarıcı oluyor isteyenlere atabilirim. 🌺🌺
BuseeArfMrc 50krsvertirreekk maalesef zaten 1000 küsürlerde aldım ve sadece iki üç kez giydirdim hemen küçüldü 🤷🏻 dilerseniz alacaksanız özelden mesaj atın daha ayrıntılı çekerim 🌺
BuseeArfMrc Elimizde bu tarz oyuncaklarımız da mevcuttur… Odamızda yer açmaya çalışıyoruz. Oğlum hep büyük oyuncaklar ile oynamayı seviyor artık odaya sığmıyor 🤦🏻♀️ fiyatta yardımcı olurum