papatyagibi yakisiklinin_annesi Pentinin Lotus modeli güzel Suwenin Miranda modeli hem toparlıyor hem küçültüyor Ama bence en iyi Glingerie Berlei.
tralicem yakisiklinin_annesi Sütyen tarzı bakma V yaka dantelli birşey var.Ben o modelden giyemiyorum mesela gögüslerim büyük
papatyagibi tralicem Ağrı çeksem onu göze alırımda sorun yaşamıyorken bıçak altına yatmanın anlamı yok
goldengate papatyagibi agirlik yapip vucudunu one dogru cekmiyorsa evet hic gerek yok Benim belim cok inceydi gogusler cok buyuktu uzerime yapisan bir kiyafet giydigimde insanlarin bakisi cok rahatsiz ediyodu omuzlarim agriyodu omuz kemigimde sudyen ipi inceltme yapmisti. Bir kurtuldum ki o yükten meger ben dik yurumuyormusum dunya varmis😂 Azida dert coguda dert
iremgl yakisiklinin_annesi göğüs şekli etkili oluyo bu gecelikler de bu mankenin göğüsü balenliler için uygunmuş mesela o yüzden balenli gecelik giymiş göğüs şekline uygun gecelik bakmalısınız
tralicem yakisiklinin_annesi Hiç anlamam nasıl atıldığını ama trendyola Fantezi gecelik yaz çıkar anlıycaksın demek istediğimi ve daha rahat
tralicem yakisiklinin_annesi Gece incisine gir trendyoldan kalıp küçük ama genelde yorumlsra bakarak al
iremgl yakisiklinin_annesi LCW dream magzasina gidip göğüs ölçünüze baktırın ve göğüs şekline uygun sütyen deneyin gecelik de sorabilirsiniz ben daha önce orda çalıştım ondan biliyorum en azından uygun suteyni denerseniz ona göre gecelik bakarsiniz
Huma_kus34 yakisiklinin_annesi ben emzırdım ama hep sütyen taktım sarkamadı çok şükür belimde ince ay guzel olur bacaklarım kalın sevmıyorum 😖
leman1 Huma_kus34 8 aylık olacak anne sütyeni takiyorum o da bazen hala balenli sutyene gecemedim. Üstelik biri sarkık biri dik birinden emiyor benim düdük oğlum
bebitonunannesi_ yakisiklinin_annesi bizde ırsi bekarkende baya sarkıktı şu anda da emzirme sürecinden geçtiğim için sarkık, sanırım o mankenlerinki silikon yoksa nasıl öyle dik
rabiaozdmr Ya kızlar bende sütyen ölçümü bir türlü bulamadım . Ölçüm yaparak bulmaya çalışayım dedim siparişim küçük geldi. Göğüslerim vücuduma göre büyük olduğundan sıkıntı . Sırt kısmım ince göğüs büyük olunca olmuyor. Yardımcı olacak var mı 😂