Uygarbebek Berraninannesi benim oğlumunda çok sık oluyodu ben çareyi yıkamakta buldum ılık suyla yıkayıp havluya kurutuyorum ..silmek iyileştirmiyor bence daha tahriş ediyor
Berraninannesi Uygarbebek evet silince daha kötü oluyor gibi yikamadim ama hiç korktum hasta olur diye
Bilge_mila Berraninannesi aynı dertten muzdaribiz de ben çözemedim gerçekten bezmi yapiyor bizde tam 1 aylığız ama hametan trosdy ve hamazing bunların üçünü karistiriyorum dünden beri birde kesinlikle silmiyorum sürekli poposunu yıkayıp kurulayip sürüyorum dünden bugüne daha iyi
Duam Berraninannesi cnm bezini degiştir her çişten sonra ıslak mendil vurmadan yıka ılık suyla ve iyice kurula zeytın yag sür işe yaricktır altını baglamadan önce birazda havalandır devamlı kapalı kaldgndan ıyleşmydur geçmiş olsun üzüldüm yavruca
Uygarbebek Berraninannesi siz yine bi doktora danışın belki krem kullanmak gerekebilir iyileştirmek için ama sonrasında mümkün olduğunca uzak durun ıslak mendillerden
Mtg Berraninannesi birde ben her kaka yaptiginda mutlaka pisik kremi suruyorum malesef pisik oldugunda surdugunuzde cok cabuk etkisini goremezssiniz desitin ve kantoran yagi iyi gelecektir mutlaka gecmis olsun
UmayNil Ipekk bizde Dr.un verdiği bir mantar ilacını kullanmıştık geçmişti. Bir de zeytinyağı asitli direkt sürmeyin. Altını sık sık havalandırın bezi ıslanır ıslanmaz değiştirin.ama en etkili mantar kremi
Ipekk UmayNil bizim bezden oldu aslında zeytinyağı sürmemiştim. Değişince tekrarlamadı teşekkür ederim 🙏🏻😊
UmayNil Berraninannesi bizde mantar kremi kullandık, ağzındaki pamukçuktan dolayı kakasında candidaya rastlanmıştı. İshal için gitmiştik aslında, üstüne birde pişik olunca Dr mantar kremi verdi hemen o gün geçti
Sonermerveutku Berraninannesi canım pişiğe en iyi çözüm ılık suda yıka poposunu hiç üşenme her altını almanda yıka kurula pişik kremini sür düzeliyor
aysedefnesmom Sevgili annelere onerimdir ben pisik için bütün kremleri kullandim diyebilirim ama hiç duymadığınız bir krem olacaktır ki beklazon denedim ve çok memnun kaldim denemenizi tavsiye ederim inşallah sizde memnun kalırsınız 😊 benim kizimin popisi bu kremle iyi oldu
Ashlee Berraninannesi kac saatte bir degistiriyosunuz bezini ? Brnde sleepy kullaniyorum pisikyapmadi sükür ama gun icinde pisik olmasada desitin suruyorum onlemek amacli