Motherqueen__ Hanımlar buzlukta kıymam vardı çıkardım köfte yaptım fazla kaldı buzluğa attım tekrardan çıkarıp yenir mi sizce siz hiç yediniz mi o şekilde 2-3 ay oldu buzlukta bugün aklıma geldi ama bir endişelendim
Gzdnr17 Motherqueen__ et ürünleri buzu açıldıktan sonra tekrar dondurmak iyi değil diyorlar ama siz bilirsiniz
damladll Motherqueen__ bende buzu çözülünce tekrar dondurulmaz diye biliyorum, az pişirip yani formunu değiştirip koysaydınız olurdu
artikbiranneyim Motherqueen__ buzluktan cıkarılan et kıyma vs pişirilmeli eğer arttıysa buzdolabına koyup 3 gün içinde tüketmelisiniz. Dediğiniz şekilde maalesef riskli bir durum oluyor. Pişirip buzluğa koysaydınız olurdu
myavocado Motherqueen__ buzu çözülen hiçbir şeyi özellikle et tavuk ikinciye dondurmuyorum, zararlı deniyor ama kayınvalidem yapıyor sizin gibi sıkıntı da yaşamıyorlar, hatta ben de yemişimdir orda. Küçük çocuk varsa vermeyin yine de
tineanigra Motherqueen__ çözüleni tekrar çiğ dondurmayın ama pişirip dondurabilirsiniz. Ben çözülen kıyma artınca onu kavurup yemeklik olarak donduruyorum
thecamellia Motherqueen__ çözüldükten sonra tekrar dondurup yemek sağlıksız arada yapıyoruz illa hazır köfteleri vs ama el yapımı olanları yicemiz kadar yapıp çıkarımca tekte tüketmek daha iyi hepsi için öyle gerçi
gokceege Motherqueen__ buzu çözüldükten sonra tekrar koyulmaz . Ben öyle bir durum olduğunda yemiyorum açıkçası
Merhaba05 Motherqueen__ buzluktan çıkan et tavuk hindi balık fark etmez bi daha dondurulmaz. Pişirip yenmesi gerekir diye biliyorum ben.