Nrkzy adasmummy besafe tabiki sadece oto koltuğu üreten uzman bir firma yoyko herşeyi üretiyor mesela bu benim için bir etken
durulandiniz adasmummy Gayet rahat koyuyoruz koltuğa dönmesine gerek yok canım be safe 360 da var bütçen yeterse ama yoykonun adac testi yok diye biliyorum
adasmummy durulandiniz adac yoksa almıyım o zaman canım zaten besafe hep aklımdaydı da dönmediği içim zor olur diye düşünüyordum zor olmuyorsa gerek yok dönmesine
durulandiniz adasmummy Hem de be safe yüksek dışarıyı izleyebiliyolar ❤️ Bir de file almayın düz alın file terletiyormuş
adasmummy durulandiniz şimdi baktım da canım alacağım oto koltukta file yokmuş 🥰 teşekkür ederim bilgilendirdiğin için❤️
Nrkzy durulandiniz evet kesinlikle katılıyorum yüksek olması da bir avantaj ben bu özelliğinden dolayı tercih etmiştim.
1babyannesi adasmummy yoyko aldık testleri de yapılmış onaylı görünüyor ona göre aldık bebeğim çok seviyor dönüyor olması kendine göre ayarlayabiliyorsun sabit kalmıyor o güzel bindirirken indirirken birde kilo özelliğine dikkat edin bizimki 0-36 kilo