aycaaydn Sab simplex Kullanan var mı nasıl etki ediyor mu acaba ? Yeni kullanmaya başladık kolik dendi bebeğime..
bear20 aycaaydn gaz sancısı doğanın kanunu gibi bir şey mecbur çekicek yaşanacak damlalar rahatlatıyor diyoruz ama en çok masaj iyi geliyo gazını çıkartmak için damlalar da takviye oluyo en pahalı damlayı da aldım en ucuzu etki etti zinco mesela ama neler yaşadım rahatlatmak için mesajlar çörekotu yağı bile yaptım göbek deliğine pamukla zeytinyağı öyle zorlu bi süreç geciyo ama çile çekilmek zorunlu oluyo allah yardımcınız olsun
bear20 aycaaydn birer kaşık kimyon suyu verdim ılık suyun içinde kimyonu biraz demledim çökünce birer kaşık verdim şancı çok olunca rezene demledim suyundan bi çay kaşığı verdim damlalar öyle haddi hesabı yok …
ecmelinannesi37 aycaaydn bende bebeğim için bütün markaları denedim doktorum çevremdeki herkes bio gaia damlayı önerdi gerçekten de diğer damlalara göre o daha iyiydi
melekopn Kolik bebek anası olarak denemedigim şey kalmadı Dr bana aslında hiçbirinin ise yaramadığını anlık rahatlama olursa olduğunu söylemişti kiraz çekirdeği sapi almıştım karım kasik ve bel kışıma koyuyordum sıcak olunca rahatlıyordu ve kaslar gevşediği için hemen çıkartıyordu 5 ay çektim
nilsimdem Sab simplex, nurse harveys kullandık mucizevi bir etki olmadı hatta artık işe yaramıyor bile diyebilirim. Relactaz verdi doktorumuz her emzirme öncesi veriyorum ama yine sancılarımız var. Ne zaman geçecek çok merak ediyorum:(