elifkaan23 Merhaba arkadaşlar bebeğim tam 6 aylık olucak 3 gün sonra yan çevirebiliyor kendini ama döndüremiyor. Sırt üstünden yüzüstüne ya da tam tersi geçemiyor henüz. Sizinkiler tam ne zaman döndü?
elifgibii elifkaan23 canım beş aylıkken dönmeye başladı ama yüzüstüyken sırtüstü dönemiyorsu çok nadir yapıyordu onu 7buçuk aylıkken onu da yapmaya başladı tam olarak bu ayda döndü diyebilirim
gizematadeniz elifkaan23 3.5 aylıkken sırtüstünden yüzüstüne dönmeye basladi ama su an 6.5 aylik hala istemli yüzüstünden sırtustüne dönemiyor. 5.5 aylikken sürünmeye basladi evi dolaşıyor su an surunerek. Cok rahat desteksiz oturuyor. Ama hala yüzüstünden sırtüstüne istemli dönmüyor
tugcegekrblt elifkaan23 9. Ayinda tamamen dondu sagina soluna ve ondan sonrasini zapdedemiyoruz deli gibi yatiyor donup duruyor suan 13 aylik 😃
niloyaaa elifkaan23 6 ay 10 günlüktü tam döndüğünde . Bazı bebekler geç dönüyor sorun değil diye biliyorum
papatyam-34 elifkaan23 3 aylık dönmeye başladı tam tur da 4.5 aylık falandı döndü şuan 5.5 aylık emekleme çabasında ne acelesi varsa koştur koştur gidiyor 🙈 oğlum hepsini geç yapmıştı geç dönüp geç emeklemişti
birdemlikcay papatyam-34 Sanki erkenden kaçıp gideceklermiş gibi geliyor mu size de 😂😂 Oğlum böyle bazen bazı hareketleri erkenden yapıyor direkt aklıma bu çocuk bizi bırakıp gidecek fikri geliyor hep bi acele 😂
balyanakannesi_ elifkaan23 4 ay 17 günlükken başladık ama her istediğinde yapamıyor hala rutine bağlanmadı
Temizlikperisi elifkaan23 5 aylık döndü sırt üstü duruyor 6 aylık suan yere koyuyorum koltuk altında buluyorum 🤦
merveipkknn 5,5 ayliktan beri yan dönüyodu 6 ay 10 gunlukken basladi tam donmeye acele etmeyin bence 7ye kadar yolu var zaten bir anda ogreniyo bebisler dönmeyi
avkatanne 45 günlüğüz yüz üstü yatırdığımda hep sırt üstü buluyorum 🙈 dönmekten kastımız farklı bir şey değilse eğer 🤓
birdemlikcay elifkaan23 Ara ara bir yerlerden destek alıp dönüyordu fakat bugün ilk defa beşiğinde yüz üstü dönmüş halde buldum. Birkaç defa daha denedik yatakta ve evet artık tamamen dönmeyi öğrenmiş. 5 ay 4 günlük oğlum kilosu 7-7,5 civarında.
mekame3 elifkaan23 daha erken annesi yaptığı hareketler gayet normal benim kızım 9 buçuk aylık yeni yeni tam dönmeye başladı hatta emeklemek için kendini kaldırıyor hepsi bu ayda aktifleşti yuvarlanıyor artık zamanı gelince herşey oluyor emin olun