BensuMasal Bebeğimi hep emzirerek uyuyorum ama bazen öyle ağır uyuyormuşum ki bebeğimin ağlamasına bile uyanamamışım. Acaba bu neyden kaynaklanıyor ve uykumu hafifletmek için ne yapmam lazım lütfen bilen yardımcı olsun.
Ebru2015 BensuMasal ilk günler oluyo canım uyanınca kendi kendime kızardım nasıl uyur kalırım alarmı duymam diye şimdi 3 aylık olduk derin nefes alsa kalkıyorum şimdi
gamzeoguz3 Kaç aylık bebişiniz eğer yeni Anneyseniz normal benim uykum çok hafiftir ve dayanıklıydım kolay kolay uyuyamam ama ilk zamanlar bazen bende ayakta uyuya kalırdım bilmeden normal uyku hafiflemesinler zamanla oluşur bence uyandıkça felan alışmak lazım
BensuMasal gamzeoguz3 11 aylık oldu şu an kızım top patlasa uyanamıyorum. Bu çok canımı sıkmaya başladı. Acaba çok yorulduğum için mi böyle oluyor. Bizim kız mağlum artık her tarafa saldırıyor.
BensuMasal Ebru2015 bizim kız 11 aylık o dönemleri atlattım şükür ama çok yaramaz oldu hanımefendi bi oyana bi bu yana koşturuyor peşinden sürekli ağzına birşey sokmalar bazen çok yoruluyorum.
gamzeoguz3 BensuMasal yorgunluk uykusuzluk normal canım bunlar böyle olması seni kötü bir anne yapmaz ve bellide vitamın ve Demir eksikliği vardır sende o zamanda çok uyku yapar bir baktır istersen